Λύσε το παζλ. που είναι 1 rs;

Μάθετε Τον Αριθμό Του Αγγέλου Σας

3 αγόρια πηγαίνουν στο εστιατόριο. Ο λογαριασμός τους ήταν 75 rs ..



Έτσι συνέβαλαν 25 το καθένα. Ο διευθυντής δίνει πίσω 5 rs

στον σερβιτόρο και στη συνέχεια ο σερβιτόρος τους έδωσε 3 rs πίσω και

βάλτε 2 rs στην τσέπη του ..

Έτσι, η πραγματική συνεισφορά τους είναι 24 επειδή πήραν 1-1 rs

πίσω. έτσι 24 * 3 = 72 και 2 rs στην τσέπη του σερβιτόρου. Έτσι

74 + 2 = 74

που είναι 1 rs;

Εκσυγχρονίζω:

5 rs ήταν έκπτωση.

Ενημέρωση 2:

συγνώμη δεν είναι 74 + 2 = 74

72+ 2 = 74

16 απαντήσεις

  • dvkumarΑγαπημένη απάντηση

    Πρώτον, ο λογαριασμός είναι Rs. 75 και τα τρία αγόρια έδωσαν ακριβώς Rs. 75. έτσι ο διευθυντής δεν θα έπρεπε να έχει δώσει πίσω Rs. 5. .

    Υποθέτοντας ότι Rs. 5 είναι ένα είδος έκπτωσης,

    τα τρία αγόρια έδωσαν Rs. 75 και ο διευθυντής επέστρεψε Rs. 5

    έτσι το κόστος τους είναι Rs. 70 (75 - 5)

    Ο σερβιτόρος πήρε Rs. 2. έτσι το κόστος τους αυξάνεται κατά Rs. 2. Τώρα το κόστος τους είναι Rs. 70 + 2 = 72.

    Από την ερώτησή σας η ατομική συνεισφορά των 3 αγοριών είναι Rs.24 και έτσι η συνολική συνεισφορά τους ανέρχεται σε Rs. 24 * 3 = 72, που ισούται με τα συνολικά έξοδά τους όπως παραπάνω (δηλαδή 70 + 2 = 72)

    Ας δούμε ξανά. . .

    Ας υποθέσουμε ότι τα 3 αγόρια είχαν μόνο Rs. 25 το καθένα. . . Τώρα η συνολική αξία που έχουν είναι Rs. 75 ...

    Μετά την πληρωμή του λογαριασμού, ο σερβιτόρος τους έδωσε Rs. 3. Έτσι, η αξία τους στο λογαριασμό είναι Rs. 72 (75 - 3) που ισούται με τη συνολική συνεισφορά (24 * 3 = 72)

    Ας δούμε ξανά. . .

    Ας υποθέσουμε ότι τα 3 αγόρια είχαν μόνο Rs. 25 το καθένα. . . Τώρα η συνολική αξία που έχουν είναι Rs. 75 ...

    Επομένως, η συνολική αξία πριν από την πληρωμή του λογαριασμού στο χέρι = 75

    Η συνεισφορά τους στο λογαριασμό = Rs. 72 (24 * 3)

    Αξία υπολοίπου μετά την πληρωμή λογαριασμού = Rs 3 (τι τους έδωσε ο σερβιτόρος)

    συνεισφορά στο λογαριασμό + αξία υπολοίπου στο χέρι μετά την πληρωμή του λογαριασμού θα πρέπει να είναι ίση με τη συνολική αξία πριν από την πληρωμή του λογαριασμού

    72 + 3 = 75

    Ως εκ τούτου, τα αγόρια δεν έχουν χάσει κανένα Re. 1.

  • χελλιταγγάμη

    Ο Διευθυντής έχει 75-5 = 70

    Τα αγόρια επέστρεψαν 1 + 1 + 1 = 3

    Ο σερβιτόρος είχε 2

    Σύνολο: 70 + 3 + 2 = 75

    Είναι εντάξει . Τίποτα δεν λείπει

    Αφροδίτη στον άνθρωπο της Παρθένου
  • rockmyvote

    Ο λογαριασμός τους ήταν 75

    Η επιστροφή χρημάτων / έκπτωση ήταν 5

    Ο σερβιτόρος κρατά 3 από τα 5 που ισούται με 2

    Έτσι 70 για το λογαριασμό

    Παίρνουν 2 πίσω

    3 για τη συμβουλή σερβιτόρων

    70 + 2 + 3 = 75

    Είναι ένα παράδοξο αίνιγμα.

    Δεν υπάρχει χαμένο δολάριο ...

    ή rs ...

    Είμαι Αμερικανός, οπότε έβαλα δολάριο

  • Ανώνυμος

    Όχι, δεν είναι 72 + 2. Πρέπει να είναι 72-2!

    75-3 = 72

    και

    72-2 = 70.

    70/3 είναι ο σωστός μεμονωμένος λογαριασμός. (Ο σερβιτόρος σηκώνει rs.2. Δεν προσθέτει rs.2)

    72 + 2 είναι χειραγώγηση !!

    Αλλος τρόπος:

    Ο διευθυντής επέστρεψε rs, 5 στα 75

    Μέσα, 75-5 = 70 και πλήρωσαν 24 x 3 = 72. σερβιτόρος πήρε 2 έτσι, 72-2 = 70. λογαριασμός.

    απλό είναι:

    Πλήρωσαν 25 το καθένα

    25x3 = 75

    σερβιτόρος πήρε 2 μέσα

    75-2 = 73

    όλοι έχουν 1 rs μέσο

    73- (3x1) = 70 .... ο ακριβής λογαριασμός.

  • Balbir S

    Το ερώτημα είναι να το προσθέσετε στο 75, εδώ είναι η απάντηση: -

    Πληρώθηκε στον Ταμία 70

    πληρώθηκε στο σερβιτόρο 2

    Συνολικά έξοδα = 72

    Επιστράφηκε στον πελάτη = 3

    Σύνολο χρημάτων = 75

    Μην κοιτάτε τα 2 δολάρια του σερβιτόρου, καθώς ήδη περιλαμβάνονται στο παραπάνω κόστος.

    πνευματικό νόημα του μπλε ερωδιού

    Ελπίζω να βοηθήσει.

    Πηγή (ες): Καταιγισμός ιδεών
  • ;

    Το ποσό του λογαριασμού εστιατορίου είναι Rs75 / -

    Rs5 / - είναι μια έκπτωση για αυτό που πλήρωσαν.

    Ο σερβιτόρος διατηρεί Rs2 / - ως συμβουλές και

    Επιστρέφει Rs3 / - στα αγόρια

    Έτσι, το ποσό που συλλέγεται από τα αγόρια είναι στην πραγματικότητα Rs70 / -

    Το ποσό που επέστρεψε είναι Rs3 / -

    Έδωσαν Rs2 / - ως συμβουλές για τον σερβιτόρο

    Επομένως 70 + 2 + 3 = 75 / -

    Κάθε μετοχή για το εστιατόριο είναι περίπου 23,34 Rs / -

    Κάθε ένα Μοιραστείτε για το σερβιτόρο Συμβουλές είναι Rs0,66 / -

    Κάθε μερίδιο που έχει εκεί είναι Rs1 / -

    Επομένως, κάθε ένας που ξοδεύεται είναι 23,34 + 1 + 0,66 = Rs25 / -

    Ως εκ τούτου αποδείχθηκε

  • υποστήριξη

    Πρωτα απο ολα. Γιατί ο σερβιτόρος θα έδινε 5 rs πίσω; γιατί το 25 * 3 είναι ακριβώς 75 rs έτσι δεν χρειάζονται καμία αλλαγή κ.λπ.

  • Λαγουδάκι DУϨL∃ҲIC

    Δεν πήγε πουθενά, αυτή η ερώτηση είναι απλώς συγκεχυμένη.

    Πλήρωσαν 75, έλαβαν 3 πίσω, οπότε πλήρωσαν 72 (24 * 3), που είναι το 70 (λογαριασμός) + 2 (συμβουλή).

    Θύμισέ μου να μην πάω σε ένα εστιατόριο μαζί σου: Δ

  • NZ αγόρι

    πουθενά. απλά αφήνοντας την τιμή έκπτωσης

    τα παιδιά πλήρωσαν συνολικά 75rs

    πήρα πίσω 3

    έτσι thats 75-3 = 72

    72/3 = 24rs ανά άντρα

    δεν προσθέτετε τα 2rs γιατί αυτό προσθέτει μόνο την έκπτωση

    η εξίσωση είναι 70 + 3 + 2 = 75rs εκεί συνολική τιμή

    ή

    75 - 3 - 2 = 70rs εκπτωτική τιμή

  • Σαντ Καμπίρ

    Προσπαθώντας να λύσετε το παζλ! Που στη γη για να βρω ένα εστιατόριο που θα με κοροϊδεύει για 50 σεντ.

  • Εμφάνιση περισσότερων απαντήσεων (6)

Μάθετε Τον Αριθμό Του Αγγέλου Σας