Πώς να στείλετε αυτοκαταστροφικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Gmail: Εμπιστευτική λειτουργία Gmail

Μάθετε Τον Αριθμό Του Αγγέλου Σας

  Πώς να στείλετε αυτοκαταστροφικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Gmail

Ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προορίζονται να είναι ιδιωτικά. Συνήθως διαγράφετε το email μόλις το λάβετε, ωστόσο, θα κάνει το ίδιο και ο παραλήπτης; Τι γίνεται αν το email είναι ευαίσθητο και πέσει σε λάθος χέρι; Δεν θα ξέρετε σωστά; Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε και να στείλετε αυτοκαταστροφικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Gmail. Αυτό το χαρακτηριστικό ονομάζεται Εμπιστευτική λειτουργία Gmail που ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου 2019 . Η Εμπιστευτική λειτουργία Gmail εμποδίζει τους παραλήπτες να προωθήσουν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλα άτομα, να κατεβάσουν το μήνυμα, να εκτυπώσουν το μήνυμα ή να αντιγράψουν οποιοδήποτε περιεχόμενο από το μήνυμα. Η λειτουργία Confidential Mode είναι διαθέσιμη τόσο στη διεπαφή ιστού Gmail όσο και στην έκδοση της εφαρμογής Gmail για κινητά. Απλώς ακολουθήστε τα απλά βήματα που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο και είστε έτοιμοι να στείλετε ένα email που καταστρέφεται σε χρόνο που ορίζει ο χρήστης.



Μέθοδος 1: Πώς να στείλετε αυτοκαταστροφικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τη διεπαφή ιστού του Gmail

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Gmail.
  2. Τώρα Επιλέξτε Συνθέτω , για να πληκτρολογήσετε το email όπως θα κάνατε συνήθως.
  3. Αφού ολοκληρώσετε τη σύνταξη του email σας, αναζητήστε ένα σημάδι ρολόι και κλειδαριά στο κάτω μέρος των παραθύρων Νέο μήνυμα ακριβώς δίπλα στο σημείο όπου κάνετε κλικ για να επισυνάψετε έγγραφα με το email. Αυτό το εικονίδιο ενεργοποιεί εμπιστευτική λειτουργία . Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εμπιστευτική λειτουργία, απλώς κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο.
  4. Μόλις κάνετε κλικ στο εικονίδιο, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, το οποίο θα είναι οι ρυθμίσεις για το email. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε πότε θα λήξει το μήνυμα που στείλατε. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός και πέντε ετών πριν το email αυτοκαταστραφεί. Και αν θέλετε να προστατεύσετε το email σας με τον κωδικό πρόσβασης, έχετε και αυτή την επιλογή. Αυτό θα στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή θα στείλει έναν κωδικό πρόσβασης στον παραλήπτη με τον οποίο ο παραλήπτης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο email.
  5. Τώρα κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί για να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις εμπιστευτικής λειτουργίας και να στείλετε το σύνθετο email.

Διαβάστε περισσότερα: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Gmail

Μέθοδος 2: Πώς να στείλετε αυτοκαταστροφικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gmail

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail.
  2. Πατήστε στο (+) στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  3. Τώρα η οθόνη σας θα αλλάξει σε αυτή του Gmail Συνθέτω Πατήστε στο τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία, ακριβώς δίπλα στο εικονίδιο κουμπιού αποστολής.
  4. Εκεί θα δείτε μια επιλογή που ονομάζεται Εμπιστευτική λειτουργία , πατήστε την επιλογή για να ανοίξετε τη σελίδα ρυθμίσεων Εμπιστευτικής λειτουργίας.
  5. Εδώ, θα πρέπει να ρυθμίσετε τον χρόνο λήξης, Ξεκινήστε ρυθμίζοντας πόσο καιρό θέλετε η αλληλογραφία σας να παραμένει στα εισερχόμενα του παραλήπτη. Και, είτε θέλετε είτε όχι η Google να κρυπτογραφήσει το μήνυμά σας με έναν κωδικό πρόσβασης, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, η Google θα στείλει email ή θα στείλει τον κωδικό πρόσβασης ως απλό κείμενο στον παραλήπτη. Στη συνέχεια, πατήστε Αποθηκεύσετε .
  6. Τώρα, στη σελίδα σύνταξης email, πληκτρολογήστε το email σας όπως κάνετε συνήθως και στείλατε το email, αυτό θα στείλει μήνυμα αυτοκαταστροφής στον παραλήπτη.

Αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να στείλετε αυτοκαταστροφικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Gmail που θα διαγραφεί αυτόματα αφού προκαθορίσετε τον χρόνο αυτοκαταστροφής. Ο παραλήπτης μπορεί να ανοίξει το email μόνο μέχρι τη λήξη του χρόνου. Επίσης, εάν θέλετε να ανακαλέσετε την πρόσβαση νωρίτερα, απλώς να Απεσταλμένα , ανοίξτε το εμπιστευτικό μήνυμα που μόλις στείλατε και μετά επιλέξτε καταργήστε την πρόσβαση .

Μάθετε Τον Αριθμό Του Αγγέλου Σας